Jeste li koristili neki od naših proizvoda?


 
 Restylane® proizvodi za njegu kože temelje se na istoj, jedinstvenoj, patentiranoj tehnologiji koja se koristi i u drugim Restylane proizvodima. Restylane tehnologija bazirana je na dobivanju stabilizirane hijaluronske kiseline, koristeci patentiranu NASHA ™ tehnologiju.
Pročitajte više ...Lip Volume i Lip Refresh Na poziv tvrtke Proximum, poznati španjolski kirurg Dr. Javier Beut je, u zagrebačkoj Poliklinici IMED, održao predavanje i radionicu na temu novih tehnika i trendova u pomlađivanju lica Restylane proizvodima, pri tom predstavivši dva nova Restylane filera na hrvatskom tržištu: Lip Volume i Lip Refresh.
Pročitajte više ...Restylane® proizvodi popunjavaju bore, uljepšavaju crte lica, oblikuju punije usne i osvježavaju kožu. Od njegova predstavljanja do danas obavljeno je više od petnaest milijuna tretmana. Restylane® je estetski tretman koji se koristi za popunjavanje usana, bora i kontura lica, a bazira se na primjeni hijaluronske kiseline.
Pročitajte više ...Restylane® proizvodi za njegu kože temelje se na istoj, jedinstveno patentiranoj tehnologiji koja se koristi i u drugim  Restylane® proizvodima. Dok izvorni  Restylane® proizvodi stvaraju volumen i hidratiziraju kožu iznutra;  Restylane® proizvodi za njegu lica štite, hidratiziraju i njeguju kožu izvana.  Restylane® proizvodi za njegu kože pripremiti će kožu prije estetskih tretmana i ubrzati proces ozdravljenja nakon tretmana. Restylane® roizvodi za njegu kože obuhvaćaju proizvode za pacijente i njihov dnevni režim za obnovu balansa kože. Proizvodi također pružaju jaku hidrataciju i vidljiv anti-aging učinak.
Pročitajte više ...


Revitacare® CytoCare i Revitacare® CytoCare i Revitacare® Bio-Revitalisation medicinski proizvodi primjenjuju se u mezoterapiji. Sadrže hijaluronsku kiselinu i CT50 kompleks sa preko 50 različitih sastojaka (vitamini, minerali, aminokiseline i drugo) koji koži vraćaju mladenačka svojstva.
Pročitajte više ...


Ice Mask® Za brži oporavak nakon estetskih zahvata Kozmetički tretman, koji je rezultat inovacija i razvoja u švicarskim istraživačkim laboratorijima. Sadrži vitamin C i Aloe Veru. Može ih se koristiti zasebno ili u kombinaciji, prema odgovarajućem protokolu. U svakom slučaju, kemijska će eksfolijacija biti praktična, precizna i sigurna.
Pročitajte više ...


Enerpeel® kemijski pilinzi bazirani su na različitim kiselinama, ili mješavini kiselina za liječenje raznih problema i bolesti kože.
Pročitajte više ...