Jeste li koristili neki od naših proizvoda?


 
 

Synchrovit

SINKRONIZIRANO DJELOVANJE VITAMINA ZA KOŽU KOJA POKAZUJE UMJERENE DO JAKE ZNAKOVE KRONOLOŠKOG I FOTOSTARENJA


Linija proizvoda SYNCHROVIT nastala je s ciljem kontroliranja umjerenog do jakog fotostarenja. Temelji se na inovativnoj kombinaciji različitih vitamina (vitamin A i E u Synchrovit Face i EL Eyes & Lips), enzima (askorbinska kiselina i SOD - superoksid dismutaza u Synchrovit C) i cinka. 
Vitamini imaju nekoliko biokemijskih funkcija: djeluju kao antioksidansi, posrednici su u staničnom signaliziranju te reguliraju rast stanica i njihovu diferencijaciju.
Topička nadoknada vitamina može usporiti starenje i spriječiti mnoge bolesti koje ubrzavaju starenje kože.

POZITIVNI UČINCI

Linija proizvoda SYNCHROVIT namijenjena je za čišćenje i kozmetički tretman kože koju karakterizira umjeren do visok stupanj starenja.
Preparati se vrlo dobro podnose i njihova kozmetička prihvatljivost je odlična. Mogu se također kombinirati s drugim kozmetičkim, revitalizirajućim, hidratizirajućim, elastizirajućim i ostalim tretmanima.

  • EPIDERMALNO REMODELIRANJE I POBOLJŠANJA ANTIOKSIDATIVNA OBRANA KOŽE OD RAZLIČITIH ZNAKOVA STARENJA
    Površina kože se remodelira, čime dolazi di značajnog smanjenja dubine bora, dok koža u cjelini dobiva svjetliji i mekši izgled. Ove formulacije pružaju osjećaj ugode jer je koža meka i podatna.

  • AVANGARDNA TEHNOLOGIJA ZA OPTIMALNU KOZMETIČKU UČINKOVITOST I PODNOŠLJIVOST
    Visoka podnošljivost i učinkovitost ovih proizvoda povećana je zahvaljujući inovativnom sustavu prijenosnika koji štiti strukturu snažnih aktivnih sastojaka, čime je povećana njihova djelotvornosti duljina djelovanja. Ova tehnologija primijenjena na svaki proizvod iz linije Synchrovit specijalno je razvijena da se naglasi učinak svakog aktivnog sastojka, da se zaštiti njegova struktura i poveća njegova biodostupnost boljim prodiranjem u dublje slojeve kože.

 

SYNCHROVIT odstranjivač


Hidroaktivni gel koji temeljito, ali nježno čisti. Djelovanje mu je vrlo hidratizirajuće i osvježavajuće. Idealan je za uklanjanje šminke. Pogodan i za područje oko očiju.

NAČIN PRIMJENE

Komadićem vate nanijeti ujutro i navečer te isprati vodom.

AKTIVNI SASTOJCI

Destilirana voda fluer-de-lis, hijaluronska kiselina.

SYNCHROVIT krema za lice


Intenzivna krema za lice za svakodnevnu uporabu, posebno formulirana za zrelu kožu s ciljem smanjenja vidljivosti bora na licu, vratu i dekolteu. Hidratizira kožu i čini je mekšom te vidno poboljšava cjelokupni estetski izgled kože. To je lagana krema koja se lako nanosi i brzo upija. Ne ostavlja osjećaj masnoće i ljepljivosti.

NAČIN PRIMJENE

Nanositi dva puta dnevno.

AKTIVNI SASTOJCI

Mikroinkapsulirani retinol, mikroinkapsulirani tokoferol, acetilglukozamin, glukuronska kiselina, saharid izomerat, hijaluronska kiselina.SYNCHROVIT za konture očiju i usnica


Intenzivna krema za svakodnevnu uporabu, posebno formulirana za osjetljiva područja oko očiju i usnica. Sprječava i smanjuje vidljivost sitnih bora u vanjskim kutovima oko očiju te okomite linije oko usnica. Lagana je i lako se upija.

NAČIN PRIMJENE

Nanijeti dva puta dnevno.

AKTIVNI SASTOJCI

Mikroinkapsulirani retinol, mikroinkapsulirani tokoferol, alfabisabolol, acetilglukozamin, glukuronska kiselina, saharid izomerat, hijaluronska kiselina.
SYNCHROVIT C liposomski koncentrirani serum


Zahvaljujući posebnom djelovanju njegovih aktivnih sastojaka, SYNCHROVIT C djeluje protiv oštećenja koja nastaju zbog reaktivnog kiska na staničnoj i makromolekularnoj razini. Ovaj jedinstveni liposomski serum posebno je formuliran za svakodnevnu uporabu radi kontrole kronološkog starenja i fotostarenja (zbog sunčevog zračenja). Smanjuje vidljivost bora i mimičkih linija nakon samo 30 dana uporabe. Može znatno popraviti teksturu kože i tonus te spiječiti razvoj mrlja na koži. Nakon 30 dana korištenja, pokazalo se da SYNCHROVIT C poboljšava površinsku hidrataciju, ima umirujuće djelovanje, smanjuje proizvodnju melanina i značajno smanjuje dubinu bora.

NAČIN PRIMJENE

Koristi se jednom do dva puta dnevno, ovisnoo stupnju fotostarenja. Nakon primjene može se osjetiti lagano peckanje koje obično nestaje nakon nekoliko minuta, a progresivno nestaje nakon daljnjeg korištenja.

AKTIVNI SASTOJCI

Čista L-askorbinska kiselina, cink, superoksid dismutaza.