Jeste li koristili neki od naših proizvoda?


 
 

Rosacure

ZA PRIVREMENO I TRAJNO CRVENILO LICA - SMANJUJE POJAVU PROŠIRENIH KAPILARA


Privremeno ili trajno crvenilo lica može dovesti do gubitka homeostaze kože. Nekoliko čimbenika vezanih uz ponašanje i okoliš mogu otežati taj problem. Koža gubi svoju prirodnu sposobnost prilagodbe te, kao rezultat, dolazi do osjećaja neugode, poput peckanja ili žarenja kože. U nekim slučajevima na licu se mogu pojaviti mreže proširenih kapilara.
Neko kožni problemi zahtijevaju specifične funkcionalne tretmane koji štite kožu i održavaju njenu idealnu ravnotežu suprotstavljajući se nagativnim utjecajima iz okruženja, kao što je ultraljubičasto zračenje i hladnoća.

POZITIVNI UČINCI

Linija proizvoda ROSACURE cjelovita je i jednostavna za primjenu. Sastoji se od specijalno razvijenih proizvoda za čišćenje kože, održavanje idealnog uravnoteženog stanja te kao make-up za kožu koju karakterizira povremeno ili trajno crvenilo, obično povezano s osjećajem neugode te prisutnosti vidljivih kapilara na licu.

 • UČINKOVITO UMIRUJUĆE DJELOVANJE
  Smanjuje osjećaj peckanja i žarenja.

 • ZNAČAJNI UČINAK NA PRIVREMENO I TRAJNO CRVENILO
  Citofotoprotektivno i antioksidacijsko djelovanje.

 • ODLIČNA PODNOŠLJIVOST
  Nema citotoksično djelovanje na keratinocite i fibroblaste.

 • ODLIČNA PRIMJENJIVOST U KOZMETICI
  Tekstura ovih proizvoda izuzetno je ugodna, lagana i osvježavajuća. Ostavlja svileni osjećaj mekoće i koži vraća smirenost.

 

ROSACURE mlijeko za čišćenje


Nježno mlijeko za čišćenje koje hidratizira i umiruje kožu sklonu crvenilu. Klasično sredstvo za čišćenje lica i vrata. Idealan i za odstranjivanje šminke.

NAČIN PRIMJENE

Komadićem vate nanijeti ujutro i navečer na lice i oči te isprati vodom. Čišćenje je potpuno uz upotrebu ROSACURE tonik losiona.

AKTIVNI SASTOJCI

Glikolni ekstrakt sikavice, MSM.
ROSACURE tonik losion


Ima osvježavajuće i tonizirajuće djelovanje. Učinkovito dopunjuje postupak čišćenja zahvaljujući ublažavajućem i umirujućem djelovanju svojih aktivnih sastojaka.

NAČIN PRIMJENE

Komadić vate natopiti losionom i nanijeti ujutro i navečer nakon što se lice očisti ROSACURE mlijekom za čišćenje.

AKTIVNI SASTOJCI

Ekstrakt hamamelisa, glikolni ekstrakt sikavice, MSM.
ROSACURE odstranjivač


Hidroaktivni gel za čišćenje lic i oči umiruje kožu dok istodobno temeljitim, ali nježnim djelovanjem uklanja nečistoću i šminku. Specijalno formuliran za zaštitu nježne kože sklone crvenilu. Koža ostaje smirena i osvježena.

NAČIN PRIMJENE

Komadićem vate nanijeti ujutro i navečer na lice i oči te isprati vodom.

AKTIVNI SASTOJCI

Ekstrakt hamamelisa, hijaluronska kiselina, MSM.
ROSACURE brzi krem gel


Glavni funkcionalni tretman za trenutno i intenzivno umirujuće djelovanje protiv povremenog ili trajnog crvenila kože. Smanjuje osjećaj neugode poput peckanja i žarenja kože. Nakon dvomjesečne redovite uporabe, kapilare na licu su vidno smanjene. Specijalna formulacija ovog krem gela izuzteno je ugodna. Koža je osvježena i hidratizirana.

NAČIN PRIMJENE

Nanijeti ujutro i navečer na lice i vrat nakon čišćenja.

AKTIVNI SASTOJCI

Silimarin, MSM.
ROSACURE intensive SPF 15 - PPD 15


Zaštitna, hidratantna i umirujuća krema. Sadrži najnoviju generaciju UVA (PPD 15) i UVB (SPF 15) filtera za zaštitu od sunca koji sprječavaju i/ili smanjuju stvaranje crvenila zbog sunčevog zračenja. Idealna je za korištenje kod visokog UV zračenja, tijekom sunačanog doba godine i zimi za vrijeme boravka na višoj nadmorskoj visini.

NAČIN PRIMJENE

Nanijeti na očišćeno lice ujutro i nekoliko puta tijekom dana ako je UV zračenje jako.

AKTIVNI SASTOJCI

Silimarin, MSM, hijaluronska kiselina, UVA-UVB filtri.
ROSACURE FP tekući puder SPF 30


Blagi tekući puder koji korigira, prikriva i tako ujednačuje boju kože, dok istodobno ublažava i smiruje kožu koja lako pocrveni. Siguran make-up sa zaštitnim faktorom pruža lijep, prirodan i besprijekoran izgled. Može se nanijeti na kreme kojima njegujemo kožu. Na raspolaganju su tri sofisticirane nijanse: clair, doré i sable.

NAČIN PRIMJENE

Koristiti kao normalnu kompaktnu podlogu.

AKTIVNI SASTOJCI

MSM, UVA-UVB filtri.